Tarieven en informatie

 

Intake en kennismakingssessie


Voorafgaand aan een traject voor ademcoaching, vindt een intake/kennismakingssessie plaats. We maken kennis en bekijken samen wat je vragen en wensen zijn en hoe die door middel van ademwerk in mijn praktijk kunnen worden aangepakt. Aansluitend doen we een ademsessie, waarbij ik ook een ademanalyse maak en mogelijk en/of een hartcoherentiemeting doe.

Een intake/kennismakingssessie duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 80,– (inclusief 21% BTW). Aan het einde van de intakesessie bespreken we samen hoe een mogelijk vervolgtraject er uit zal gaan zien.

Vervolgsessies/ademcoachings-traject

Een ademsessie duurt ongeveer 60  minuten en bestaat uit een combinatie van diverse ademmethodes – we bekijken welke methode het best bij jouw situatie en wensen aansluit.

Vervolgsessies worden alleen als pakket aangeboden. De reden hiervan is, dat veranderingen aanbrengen in adem- en ontspanningsgewoontes tijd kost en dat inzicht alleen (wat vaak al bij één of twee sessies ontstaat) daarbij niet voldoende is.

Vervolgsessies kosten € 75,– met een minimum van 4 sessies in een coachingstraject (inclusief 21% BTW en oefeningen voor thuis).

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingssessie?

Bel of mail voor een afspraak:

tel. 06 53171756
e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

Monique van der Hoeven | ademcoach | zang- en spreekstemcoach | presentatiecoach | zangeres