Reacties klanten en deelnemers

Op deze pagina vind je een aantal reacties van mensen die ademsessies bij Leef je Eigenwijs deden of deelnamen aan een ademcursus.

“De ademsessie was prettig en heel leerzaam. Ik vind Monique een heel aardige, wijze en open vrouw waarbij ik me gelijk helemaal op mijn gemak voelde, wat de sessie ten goede kwam”
(
Tiny, losse ademsessie mei 2016)

“De sessie ademcoaching met Monique heeft mij een diepe ervaring gegeven. Een gelaagde terugkeer naar een diep verborgen emotie. Tijdens en achteraf  bleek dat ik deze nog geen plek in mijn lichaam en ziel had gegeven. Het ophalen en opnieuw beleven hiervan, door middel van deze sessie, heeft mij rustiger gemaakt. Een diep schuldgevoel is opgelost. Berusting en tevredenheid is ervoor in de plaats gekomen. Het is niet zweverig, het was effectief en ik raad het iedereen aan”
(Liesbeth,  juni 2015, individuele ademwerk sessie)

zangcirkel when the heart singsHet was voor mij een hele ervaring, maar wel een goede. Het ademen op zich, om daar zo mee bezig te zijn en te voelen is bijzonder. Je voelt van alles en er gebeurt ook van alles.
Bedankt voor je geduld en inzichten en dat je dit met mij wil doen. Het betekent veel voor mij”.
(Lisette, juni 2015, ademcoachings/ademwerk traject individueel)

“Hallo Monique, 
Bij de eerste coaching ontdekten we dat mijn ademhaling veel te snel was. Hier zijn we aan gaan werken en door regelmatig te oefenen merk ik duidelijk verbetering en voel ik me rustiger. Dank je wel en tot de volgende keer!”
(Lenie, mei 2015,  kort traject individuele ademcoachingssessies)

De ademcoachsessie van Monique was heel bijzonder en heel simpel tegelijk. Wat je met gerichte ademhaling kunt bereiken is verbazingwekkend. Ik heb voor het eerst het verschil ervaren tussen mijn fysieke lichaam en mijn energetisch lichaam en weet nu dus dat er verschil ís. Apart en mooi. Dank je wel Monique.”
(Adriaan, mei 2015, individuele ademwerksessie)FullSizeRender (15)

Ademen lijkt iets heel vanzelfsprekends, dat doe je meestal als een automatisme, zonder erbij na te denken. Verkeerd ademen dus ook! Dat realiseer je je dus niet – totdat ik in aanraking kwam met ademcoaching.
Zelf heb ik ietwat last van bronchitis. Vastgesteld werd, dat ik onbewust een veel te snelle ademhaling had ontwikkeld. De onbewuste, te snelle ademhaling, bleek wel degelijk invloed te hebben op mijn welzijn, veel meer dan ik ooit had verwacht. Blijkbaar resulteert TE veel inademen en onvoldoende of niet goed uitademen in TE veel zuurstof inname. In de ademcoachingsessies met Monique is dit uitgelegd en hebben we geoefend. Deze bewustwording heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik me beter voel.
Het traject ademcoaching is in ieder geval de moeite van het proberen waard, sterker nog: ik kan het iedereen aanbevelen. Baat het niet, dan schaadt het niet.”
(Wim, mei 2015, individuele ademcoachingsessies)