Dromen van een leven vanuit je hart

Dromen van een leven vanuit je hart

Wat een mooie ademsessie weer vanmorgen – over trek in chocolade en communiceren via je hart, ademen via je hart en geruststelling vinden bij je eigen hart.

Dromen van leven vanuit je hart
Dromen van leven vanuit je hart

Hoe belangrijk ons hart is, is natuurlijk al vele eeuwen bekend – niet voor niks kennen we allemaal het hart als symbool voor liefde, of een gebroken hart als de liefde weer over is…

We dromen van leven vanuit ons hart en maken van ons hart geen moordkuil. Intuïtief wéten we dat ons hart een belangrijke gids is! Hoe supermooi dat er in deze tijd meer en meer bewijs wordt gevonden voor wat we intuïtief al zo lang weten: dat ons hart écht een belangrijke zender is – het hart zendt echt zelf (sterke!) signalen uit en we worden voor een deel echt door ons hart aangestuurd en niet alleen maar door ons brein!

Communiceren met ons hart en via ons hart, zorgt ook dat we een heldere boodschap kunnen ontvangen en zenden – bijvoorbeeld naar delen van het lichaam waar pijn en spanning wordt waargenomen – zónder dat onze negatieve overtuigingen er zich mee gaan bemoeien.


Met verbonden ademen maar natuurlijk ook met hartcoherentie kunnen we dat heel mooi ervaren en er meer en makkelijker contact mee maken. Zo kun je letterlijk meer vanuit je hart gaan leven!